Diensten

Kasreparatie

Wij verzorgen de glasreparaties op alle type kassen en glastuinbouw bedrijven. Door onze jarenlange ervaring doen wij dit snel en vakkundig. Wij repareren alle soorten en maten glas in zowel binnen als buitenland.

View More
Service overeenkomst

Bij het afsluiten van onze jaarlijkse service overeenkomst draagt u de belangrijkste onderhoudswerkzaamheden van uw bedrijf over aan glastuinbouwservice. Hier een overzicht van de service en onderhoudswerkzaamheden die glastuinbouwservice voor u ieder jaar naloopt controleert en repareert. Wij controleren uw bedrijf op de volgende service punten: De glasreparaties van het kasdek en de gevels Controle […]

View More
Stormschade

Bij stormschade,hagelschade en andere calamiteiten is er sprake van een noodsituatie. Dit heeft bij ons voorrang op al onze andere werkzaamheden. Dat betekent dus dat we na een schade melding direct alles op alles zetten om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

View More
Advies

Door onze jarenlange ervaring in de glastuinbouw,kunnen wij u bij schade begeleiding een passend advies en goede begeleiding geven. Onze advies werkzaamheden bestaande uit: Het inventariseren van de schade. Het volledig in kaart brengen van het kapotte glas. Het controleren,markeren en tellen van kapotte ruiten. Controleren of de herstel werkzaamheden volgens de norm zijn uitgevoerd.

View More
Onderhoud

Voor het complete onderhoud van uw kas of glastuinbouw bedrijf bent u bij ons op het juiste adres. Wij verzorgen voor u het complete onderhoud van het kasdek de gevels, het luchtmechaniek, beluchtingsmotoren vervangen, goten schoonmaken en alle soorten glasreparaties.

View More
Levering

Wij kunnen alle benodigde reparatie materialen leveren zowel nieuwe als gebruikte materialen.

View More